NE ODUSTAJE OD KUHANJA

Sa suzama u očima Nastasja ispala iz MasterChefa

21.05.2011 u 12:09

Bionic
Reading

MasterChef je sinoć napustila simpatična Nastasja Fišter koja je u 'borbi' sa svinjskim mesom izvukla deblji kraj. Odlazak iz showa mladu je kuharicu prilično rastužio pa nije mogla skriti suze

Susret sa svinjskim butom završio je neslavno za Nastasju Fišter koja je zbog loše razrezanih komada mesa napustila kuhinju Masterchefa. Kako njezin crveni tim pod Aninim vodstvom mesnim jelovnikom nije uspio zadovoljiti bajkerska nepca, šefica Ana za eliminacijski test opterećenja izabrala je upravo Nastasju i Ljubu. Studentica treće godine Učiteljske akademije nije uspjela u tom testu i uz riječi utjehe žirija napustila je reality show Nove TV.

'Na početku sam znala da nemam šanse u ovom izazovu, ali me iznenadilo što je pokraj Ljube Ana najbolje obavila posao. Potajice sam se nadala kako ću ući među deset najboljih, ali i ovo je velik uspjeh za mene', ispričala je Nastasja.

Iako joj je ispadanje iz showa bio najteži dio cijelog natjecanja, to je nije obeshrabrilo ni udaljilo od kuhinje. Dapače, čim je izišla iz realityja, prijatelji su je zaskočili molbama da im pripremi slasne objede, a to je sa zadovoljstvom i napravila.

'Ponuda za posao ne nedostaje, ovog ću ljeta raditi u kuhinji jednog restorana na Hvaru pa se neću izležavati na plaži, nego ću se znojiti u kuhinji', radosno kaže 22-godišnja studentica. Nakon ljeta planira upisati kulinarski tečaj u Italiji, vratiti se u kuhinju nekog restorana i skupiti novac za toliko priželjkivanu školu kulinarstva u New Yorku.

'Neću zaboraviti ni na svoj blog o hrani. S drugima ću podijeliti iskustvo iz Masterchefa i napisati neke nove recepte i malo ću ga osvježiti', obećava buduća profesionalna kuharica. Modne piste kojima je nekada kročila ostavlja iza sebe jer je moda na taj način više ne zanima. Osim iskustva, u showu je stekla i nove prijatelje, a neke od njih voljela bi vidjeti na pobjedničkom mjestu.

'Favorit mi je Bojan, voljela bih i da Davor i Željana doguraju daleko. Mislim da bi i Vedran Beg mogao dobro odraditi taj posao', zaključila je Nastasja.