TV PUKLA LJUBAV

Brendon i Lester više ne razgovaraju

  • Autor: tportal.hr
  • 21.5.2011 9:49:23
  • 20.5.2011 21:55:42

Brandon i Lester više nisu najbolji prijatelji te trenutačno više ni ne pričaju jedan s drugim. Odlučili su da je tako, premda smatraju da će se nakon izlaska iz BB kuće svakako družiti zajedno

Premda su Brendon i Lester bili najbolji prijatelji u kući te su čak i zajedno trenirali, ovaj dvojac je odlučio prekinuti to divno prijateljstvo te su zaključili kako je najbolje da više ni ne razgovaraju jedan s drugim. Međutim, sigurni su da će se družiti nakon izlaska iz BB kuće, a prema Brendonovim riječima, njih dvojca se odlično slažu, ali se ne mogu družiti u kući.

Big Brother je obavijestio stanare da su od nominacija spašeni i Soraja i Nirmal jer su najduže izdržali u kutijama. Soraja je jako sretna što je kapetan. Brendon je imao tajni zadatak prilikom kojega mora Emi neprestano davati komplimente.

Tako je Brendon Emi neprestano govorio da je lijepa, da ima stila, hvalio njezine odjevne kombinacije, pa čak i lak na nogama. Isto tako, pohvalio je i njezino kulinarsko umijeće. Brendon je tako uspio uspješno obaviti tajni zadatak te ga je Big Brother nagradio kremom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više