DA JE BAR GLUMICA

Pao seks između Lestera i gumice

20.05.2011 u 14:52

Bionic
Reading

Nakon što su stanari završili boravak u kutijama, rezimirajmo: Soraja je postala kapetanica, Nirmal se nafurio, a Lester se zbližio s gumicom

Nakon više od 40 sati u kutiji, Soraja je postala nova kapetanica BB kuće. Glavni pretendent na to mjesto, Nirmal, odustao je od borbe nakon što je Veliki Brat dopustio Soraji petominutnu pauzu za WC.

'Čemu sve to, ovo je test izdržljivosti. Jesam muško, ali neću urinirati u flašu ni oko sebe. I mene koljena bole od boravka u kutiji. Nekome se daju povlastice, a nekome ne. Odustajem', rekao je Nirmal i otišao u dvorište.

Uz bitku za kapetana, u kutijama i oko njih su se vodile i drukčije bitke, lomovi, ali i prave ljubavne priče. Krenimo od prevare – Nikola i Lester ispali su iz igre na čistu prevaru. Nasanjkao ih je Nemeš, koji je nakon izlaska iz kutije rekao, oponašajući glas Velikog Brata, da svi stanari napuste svoje kutije. Na sličan način ispala je i Marijana, koja je, umjesto kapetanskog imuniteta, dobila vitamine za imunitet.

S prevare na ljubav. Svaki stanar je za boravak u kutiji dobio nekoliko predmeta, između ostalih čokoladice, vodu, kondome i po jedan različit predmet. Ljubavna priča dogodila se između Lestera i njegovog kondoma, koji je on u zatvorenom prostoru odlučio iskoristiti, što nije nimalo čudno i neobično. Trenutak čuđenja uslijedio je kad je napustio kutiju, a taj je da je priču o sebi i gumici podijelio s Nikolom i ostalima. Ljubav postaje ljubav tek kad je javna.