LJUBAV NA PRVI POGLED

HTZ-ovci postali kumovi štencima iz Noine arke

18.05.2011 u 13:26

Bionic
Reading

Da vlasnici sliče na svoje pse, već je uvriježeno pravilo, no da su se i kandidati RTL-ova showa 'Hrvatska traži zvijezdu' poistovjetili s napuštenim štencima koji čekaju na svoje nove vlasnike u udruzi 'Noina arka' - to je novost

Mark Marku, Maja Bajamić, Goran Kos, Ines Huskić, Taher Sanuri i Marcela Oroši ugostili su malene ljubimce u svoju HTZ kuću ne bi li postali kumovi svakome od njih i apelirali na gledatelje da ih udome.

Nije trebalo dugo da svatko sebi odabere najsličnijeg, pa je tako Ines odabrala pudlicu budući da je i sama imala jednu punih 17 godina, Goranu se svidio šnaucer Ed, star samo tri mjeseca, i to zato što je povučen i miran baš kao i Goran te idealan za šetnje koje Goran obožava. Marcela se vezala za najmlađe štene Evelin, što ne čudi budući da je i Marcela najmlađa članica HTZ-a. Mark je ostao opčinjen mladom tornjakicom Dreom koja je maza, a Maji je malo nedostajalo da kujicu Etu, koju je od milja prozvala 'proljetnom princezom', ostavi kod sebe u HTZ kući. Taher je oduševljeno skakutao za Johnnyjem, a ostali kandidati su zaključili da mu je Taher idealan kum budući da je Johnny najglasniji i najrazigraniji kao i on.

Nakon nekoliko sati druženja, kandidati su se oprostili od svoje kumčadi i krenuli na probe, jer ovaj petak ih čeka naporna emisija uživo u kojoj svatko od njih pjeva po dvije pjesme na temu 'Emocije i seksi pjesme'.

Tko je kome posvetio koju pjesmu, kako će se kandidati snaći u nimalo lakim izvedbama stranih i hrvatskih izvođača te, na kraju, tko napušta show, ne propustite pogledati, u petak, 20. svibnja na RTL Televiziji s početkom od 20 sati.