JUNAČINA

Čega se Vladimir prepao - kokoši ili nove nominacije?

17.05.2011 u 15:18

Bionic
Reading

Iako je ustvrdio da će napustiti kuću jer je muškarčini poput njega ispod časti biti odjeven u kokoš, čini se da se razlog Vladimirovog izlaska krije negdje drugdje

Dojma smo da je cijelu situaciju s kokošima Vladimir iskoristio tek kao alibi za bijeg iz kuće. Iako je posljednja dva dana pričao da takav kršan nikako ne želi biti odjeven u kokoš ili, ne daj bože, magarca, prave razloge za izlazak, čini se, natuknuo je u razgovoru s Lesterom.

'Želim izaći dok sam najjači', rekao je Lesteru, što možemo povezati s nedjeljnim nominacijama u kojima se našao s Radišom i Nirmalom. Tom prilikom, dok je Antonija proglašavala gubitnika, Vladimir je pokazao veliku nervozu te joj je vrlo prgavo i ljutito odgovarao, uspjevši poslovično britku voditeljicu bez dlake na jeziku u potpunosti izbaciti iz takta.

Iako se tom prilikom izvukao za dlaku, vjerujemo da je čekanje na 'presudu' vrlo stresno djelovalo na kršnog Crnogorca koji je, kako se prikazao za boravka u kući, naučio držati kontrolu u svojim rukama. Shvativši da u ovim situacijama toga nema, već da o njegovom ostanku u kući odlučuju drugi, Vladimir je zaključio da je bolje da sam sebi presudi, dok je 'još najjači', kako je sam rekao.

U potpunosti nevina i zabavna igra kokošinjca bila mu je savršen alibi za 'dostojanstveno' povlačenje iz igre i preusmjeravanje pažnje s nesigurnosti i straha na povrijeđenu 'kršnu muškost'.

Vjerujemo da nakon Vladimirovog izlaska rijetki žale za njime, tek pomalo ostaje žal za propuštenom prilikom da izađe redovnim putem, i to Antoniji na megdan. Sigurni smo da bio razgovor bio vrlo dinamičan, a i znamo za koga bismo navijali.

Pravi razlog Vladimirovog izlaska?