TV NEODOLJIVA IM JE

Nikola, Brendon i Horvat navalili na Soraju

  • Autor: tportal.hr
  • 17.5.2011 13:13:40
  • 17.5.2011 11:01:50

Nakon što ju je prije nekoliko dana Nikola zaskočio bez njezina pristanka, napad na Soraju ponovio se u ponedjeljak, a uz Nikolu su sudjelovali Brendon i Horvat

Prvi je u napad na Soraju krenuo Nikola, kojega očito nije opametila košarica u petak. Poslužio se istom taktikom, bacio je na krevet tako da su joj ispod kratke minice provirile gaćice, piše Kurir.

Nakon što se izvukla iz njegova stiska, u akciju je krenuo Brendon, koji ju je nekoliko puta lupio po stražnjici, da bi joj na kraju podignuo minicu i zavirio u ono što skriva ispod nje. Soraja mu nije ostala dužna, već demonstrativno ustala i opalila ga u stražnjicu.

Prateći primjere svojih kolega, u akciju je krenuo Horvat, koji ju je obujmio oko struka, da bi je potom potapšao po stražnjici dodavši: 'Opa, sad imaš gaćice na sebi, a do prije pet minuta ih nisi imala. Vidio sam ja to.'

To je bila kap koja je prelila Sorajinu čašu tolerancije i strpljenja te je uzviknula: 'Što vam je danas? Što me svi spopadate? Ako me još netko danas pipne, prijavit ću ga za seksualno uznemiravanje.' Nakon toga nitko joj se nije približio ostatak dana.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više