TV LOVAC VLADIMIR

Jedne zime bio sam sa 80 cura, od toga devet bratovih

  • Autor: tportal.hr
  • 16.5.2011 11:11:56
  • 16.5.2011 10:22:26

Rječiti Vladimir ispričao je stanarima sve o svom ljubavnom životu ispunjenom čudnovatim brojkama

'Kada sam na testiranju za Big Brother rekao s koliko sam cura spavao, nisu mi vjerovali. Spavao sam sigurno s preko sto cura. Jedne sam se godine natjecao s bratom i za tri mjeseca u ljetnoj sezoni bio sa 25 cura, a tijekom zime u Novom Sadu sa 70 ili 80 djevojaka. Čak sam devet bratovih riba opalio', rekao je Vladimir stanarima.

Stanari su uglavnom povjerovali u priču, tek je Lester ironično prokomentirao: 'Kakav Don Juan!' Nirmal je pokušao saznati pikanterije. 'Što ti je čovjek? Uđe u Big Brother i dočeka ga treba koju zna', aludirajući na Soraju, no o njoj Vladimir nije bio tako rječit.

'Što, ti misliš da sam ja bio sa...? Ništa s njom nisam imao, ali sam bio s njene dvije prijateljice', otkrio je Vladimir koji je potom rezimirao ljubavnu brojku naviše. 'Ma spavao sam s više od 150 djevojaka, to je sigurno. Sve je to jer me prva cura upropastila. Uhvatio sam je u prevari s najboljim prijateljem, poslije se udala za njega i rodila mu dvoje djece, ali ja sam joj uzeo nevinost', završio je ponosni Vladimir, a prenio srpski Alo.

Razmahani Vladimir u nedjeljnoj emisiji uživo
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više