RADIŠA ISPAO

Stanari u bučnoj svađi vratili Emu za 35 tisuća eura

15.05.2011 u 21:04

Bionic
Reading

Ovotjedna nedjeljna emisija uhvatila se ljubavi i mržnje, prijateljstva i neprijateljstva, svađa i puknutih kumstava. Kuću su napustili Radiša i 35 tisuća eura, a vratila se Ema

Za sam početak – ljubav. Stanari su cijeloga tjedna uvježbavali svoju verziju 'Romea i Giuliette', što smo mogli vidjeti u nedjeljnoj emisiji. Lester i Soraja kao slavni ljubavnici sigurno su nekoliko puta štrecnuli Shakespearea u grobeku, a njihova ljubavna priča razbijena je razmišljanjima o ljubavi.

Uz očekivano postavljanje ljubavi u poziciju životnog motivatora i motora, što su izložili Duško, Nirmal i Marijana, najoriginalniji svakako je bio Radašin. 'Ljubav je za mene ispitivanje bračnog partnera kako voli, s boka ili kao krava, vara li te ili ne', rekao je Radašin

Podalje ljubavi, emisija se bavila burnim ovotjednim svađama, poput one između dojučerašnjih 'kuma' Bojane i Marijane, potom Brandona i Vladimira, Brandona i Radašina, Brandona i… te pucanjem ljubavi između Radašina i Duška. I sve je to bila tek uvertira za pravu akciju.

Prvi dio glavne akcije bio je izlazak jednog od nomiranih stanara, među kojima su se ovoga tjedna našli Vladimir, Radašin i Nirmal. Prvi od trojice u razgovoru s Antonijom pokazao se izuzetno bezobrazan, prgav i bahat, što je čak i nju uspjelo izbaciti iz takta. No preživio je. Kuću je morao napustiti Radašin.

Uslijedio je drugi dio akcije. Pred stanare je ove nedjelje postavljena ponuda da vrate jednog stanara po izboru, i to u zamjenu za 35 tisuća eura iz nagradnog fonda. Novčani iznos utoliko je veći ako mu pribrojimo 40 tisuća eura koje su stanari dosad već potrošili. Budući da je nas zanimalo koga biste vi vidjeli ponovo u kući, napravili smo anketu u kojoj je uvjerljivo pobijedila Ema, osvojivši 922 glasa od preko 1500 glasova, odnosno čak 60 posto.

Kad je Veliki brat iznio 'nemoralnu ponudu', stanari su mu ponudili 60 sklekova za povratak stanara. U ozbiljnom razmišljanju naglas, Nemeš i Lester su odmah rekli da može, a Vladimir je počeo bučiti za povratak stanara, dok su ispod njegovog glasa Marijana, Duško i Horvat bili protiv. Kako nije bilo jednoglasne odluke, stanari su se morali izjasniti ponaosob, te su svi osim Duška rekli da pristaju. Potom je i Dule pokleknuo.

Iako je odluka bila naočigled jednoglasna, Duško, Marijana, Antonija, Brendon i još pokoji stanar bili su protiv povratka stanara. Razlozi su bili različiti, a kretali su se od činjenice da će za mjesec dana ionako svi biti van kuće do žala za novcem koji je na kocki. No Vladimirova buka, stanarska solidarnost i još ponešto u kuću su nakon tjedan dana vratili Emu s jednim bodom više od Georgea.

Radašinov boravak u kući