TV NAPETOST RASTE

Vladimir više ne želi razgovarati s Duletom

  • Autor: tportal.hr
  • 14.5.2011 9:48:35
  • 13.5.2011 22:31:40

Među stanarima BB kuće sve je više razmirica. Vladimir je tako odlučio da više neće komunicirati s Duletom jer smatra da on nema svoje ja, a Nirmala su također pogodile ovotjedne nominacije koje su ga razočarale

Nirmal je istaknuo činjenicu da su Duško, Soraja i Horvat nominirali isto, kao da, kako je rekao, imaju jednu glavu. Smatra ih dvoličnima te ne želi s njima komunicirati. Smatra da je njihov razlog za nominiranje presmiješan. Duško je pokušao Nirmalu objasniti svoje razloge za nominaciju, no nije uspio. Rekao mu je da ne prihvaća njegova opravdanja te ubuduće više s njim ne želi razgovarati.

Predstavu su ukućani uspješno održali, a unatoč sukobima oko koreografije, nezadovoljstva Soraje i Brendona zbog njihovih kostima, sve je na kraju dobro ispalo, složili su se svi.

Padali su komplimenti i pohvale svima koji su sudjelovali u pripremi, a najviše pohvala dobili su Lester i Soraja. Najljepša scena, po izboru stanara BB kuće, posljednja je scena 'Romea i Julije'.

Nemeš, kao redatelj, hvalio je Soraju koja je tekst naučila gotovo savršeno, ali i Lestera jer je izveo tekst koji nije na njegovu materinjem jeziku.

Budući da su se glumci dobro pokazali, stanari će i sutra imati priliku prikazati prvu reprizu 'Romea i Julije'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više