USPRKOS NAJAVAMA

'Moja 3 zida' već treći tjedan nisu emitirana

11.03.2009 u 09:16

Bionic
Reading

Usprkos najavama, već treći tjedan na programu RTL televizije ne emitira se humoristička serija 'Moja 3 zida'

Usprkos obećanjima i programskim najavama da će se serija ovaj tjedan vratiti u redovno emitiranje, već treći utorak nije uvrštena u program.

Prvi put serija 'Moja 3 zida' nije se emitirala 24. veljače. Tada su nam iz RTL-a objasnili da je na njeno mjesto 'na zahtjev gledatelja' došla repriza glazbenog showa 'Hrvatska traži zvijezdu'. Također, obećali su da će sljedećeg tjedna serija biti na programu. I sljedeći utorak dočekala nas je, umjesto 'Moja 3 zida', repriza glazbenog showa, taj put 'zbog programske odluke'. Ovoga tjedna serija je čak najavljivana unutar programa RTL-a te je uvrštena i u programsku shemu, ali nas je i opet dočekala repriza glazbenog showa.

Iz RTL-a su nam i opet objasnili da je do promjene došlo 'zbog programske odluke'. Naime, odlučili su da se u tom terminu pusti repriza glazbenog showa 'Hrvatska traži zvijezdu' iz Rijeke. Na pitanje je li serija ukinuta ili će se možda emitirati sljedećeg utorka ili u nekom drugom terminu, rekli su: 'Gledatelji će biti o svemu obaviješteni na vrijeme.' Što nije bilo slučaj ovog tjedna.

Postavlja se pitanje zašto se najavljuje serija koju se ne misli emitirati. Također, zašto iz te televizijske kuće jasno ne kažu je li serija ugašena ili je nešto drugo na stvari? Na ovaj neprofesionalan način rade medvjeđu uslugu samoj seriji, ali još više samima sebi.