NOVO LICE RTL TELEVIZIJE

Marijana Batinić preuzima 'Ljubav na selu'

10.05.2011 u 19:16

Bionic
Reading

Marijana Batinić, poznata autorica, producentica i voditeljica, novo je lice RTL Televizije! Poznati format 'Ljubav je na selu' ulaskom u treću sezonu, čija su snimanja već započela, dobiva upravo Marijanu!

Atraktivna Splićanka, inače diplomirana pravnica, zaljubila se u novinarski i reporterski posao na prvi pogled, i to još kao tinejdžerica.

Marijana je svoje dugogodišnje iskustvo ispekla na javnoj televiziji kao urednica i voditeljica emisije koja je oduševila gledatelje svih uzrasta - 'Po ure torture', te brojnim autorskim formatima. Marijana je vrlo ozbiljno shvatila svoju ulogu u emisiji 'Ljubav je na selu', pa svojim idejama uvelike pomaže ekipi na setu.

'Na prvom danu snimanja mi nije bilo svejedno. Iako sam već godinama u ovom poslu, na momente sam se uhvatila kako se ponašam kao početnica', rekla je simpatična Mare.

Marijana je tako preuzela stvari u svoje ruke i krenula putovati po Hrvatskoj kako bi pomogla šarmantnim i iskrenim farmerima naći osobu svog života! Jahanje konja bez sedla, hvatanje jarića također su u opisu novog posla u kojem Marijana, kako kaže, zbilja uživa.

'Pala sam na snimanju, čak mi je jedan mali jarić raskrvario nogu. Jednostavno im nisam mogla odoljeti kada sam ih vidjela onako razbacane po livadi', kaže. Iako, kako tvrdi, nije naročito romantična, ipak voli romantiku, a priznala je i da se zaljubila - u selo.

Bez ikakve dvojbe može se reći da je u prve dvije sezone 'Ljubav je na selu' uspješno dokazala da se ljubav, romantika i duboki osjećaji doista mogu dogoditi svakome, i to najčešće kada se najmanje nada. A kako se Marijana snašla na selu, vidjet ćemo već tijekom svibnja u prvoj epizodi treće sezone romantičnog serijala 'Ljubav je na selu'.