TV NEDOZVOLJENO PONAŠANJE

Svi stanari kažnjeni, osim Marijane i Nemeša

  • Autor: tportal.hr
  • 8.5.2011 10:51:34
  • 7.5.2011 22:52:21

Zbog nemarnosti pojedinaca i kršenja određenih pravila ukućani su kažnjeni, a jedini stanari koji se ponašaju u skladu s pravilnikom BB kuće su Marijana i Nemeš

Kažnjeni stanari, zbog nepoštivanja pravilnika BB kuće, moraju čitati pravilnik o ponašanju, a svaki ukućanin dužan ga je pročitati tri puta. Jedini koji nisu kažnjeni su Marijana i Nemeš. Nakon izvršenja kazne, ukućani su se vratili svojim svakodnevnim aktivnostima.

Prije Big Brotherove kazne u kući je izbio novi mali sukob Horvata i Soraje zbog izbora priče za predstavu. Soraja je imala ideju da glume svađe iz kuće, posebno svađu između Vladimira i Antonije, dok je Horvat predlagao priču o ukletoj princezi s velikom stražnjicom, što se Soraji nije svidjelo. Horvat se nije slagao sa Sorajom jer je smatrao da stanare ne treba podsjećati na svađe koje su se odvijale prethodnih dana.

Nakon dogovora da se prvo posavjetuju s Antonijom i Vladimirom oko simpatičnog načina predstavljanja sukoba između stanara, Horvat je pitao Antoniju za mišljenje, no ona se nije složila s njihovim prijedlogom.

Soraja se zbog toga naljutila i tvrdi da je problem u tome što je Horvat sve predstavio na pogrešan način te je odlučila odustati od predstave. Horvat smatra da je to tipična Sorajina preburna reakcija.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više