SKINUTI ĆE IM MASKE

Vladimir će otkriti mračne tajne BB kuće

05.05.2011 u 19:48

Bionic
Reading

Marijana i Nirmal razgovaraju u spavaćoj sobi te ga Marijana pita je li on rekao da Lester treba biti izbačen jer je lomio stvari te je li on bio protiv toga što su pjevali Nemešovu pjesmu. Za to vrijeme Vladimir otkriva svoje namjere

Na Marijanina pitanja, Nirmal kaže da je komentirao sve to, ali u pozitivnom smislu te da točno zna koja osoba je pogrešno prenijela ono što je rekao, pritom misleći na Soraju.

Nakon toga Nirmal odlazi u dnevnu sobu kako bi popričao s Lesterom te mu objašnjava o čemu se radi. Govori mu da je njegov komentar bio dobronamjerne prirode te izražava zabrinutost da da Lester zbog toga ne ispadne iz kuće.

U kuhinji, Horvat, Nikola i Lester ispituju Soraju odakle poznaje Vladimira. Soraja vrlo zbunjeno odgovara da se njih dvoje poznaju već neko vrijeme, ali jako površno. Ostalim ukućanima njezin odgovor postaje izvor nagađanja, a Vladimir, koji je prisustvovao dijelu razgovora, kasnije u spavaćoj sobi govori Nemešu da će razotkriti sve maske. Nirmal odmah shvati da je riječ o Soraji te kaže da tek sada shvaća s kime ima posla.