TV BB HEROINE

Marijana nije uspjela spasiti Nemeša

  • Autor: tportal.hr
  • 4.5.2011 8:55:42
  • 3.5.2011 22:05:17

Prije tradicionalnog tjednog tuluma Big Brother okupio je muški dio ukućana u jazbini žene-lavice, a djevojkama rekao da su uspješno odradile zadatak te da mogu izabrati dva stanara koje će osloboditi

Međutim, unatoč svemu, ne mogu se odlučiti koga osloboditi, Nirmala i Nemeša, jer ih žena-lavica još uvijek želi u svojoj jazbini. Razočarana Marijana se samo nasmijala na to, pa su se djevojke dogovorile da izaberu Vladimira i Nikolu.

Vladimiru je bilo pomalo krivo što su baš njega izabrale jer se baš lijepo uklopio i složio sa stanarima, ali mu je bilo i drago što će upoznati stanarke. Tražio je savjet kako da se ponaša i pitao je li Ema stvarno toliko naporna, a Nemeš je samo potvrdno klimnuo glavom. Nemeš se poprilično iznervirao što on nije mogao biti izabran jer mu Marijana očigledno jako nedostaje.

Uoči večerašnjeg tuluma Brendon i Lester, za kojega Brendon kaže da je odličan model, odjenuli su iste odjevne kombinacije. Ostali se dogovaraju što će odjenuti te se upoznaju s novim stanarima.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više