TV BB ODNOSI I VEZE

Nikola i Lester zakleli se na vječno prijateljstvo

  • Autor: tportal.hr
  • 3.5.2011 18:26:46
  • 3.5.2011 17:54:01

Osim što je u BB kući započeta romansa, neki su se u kući zakleli i na vječno prijateljstvo, točnije, Nikola i Lester. Osim što se Nikola i Lester odlično razumiju, najbolja su podrška jedan drugome

Nikola i Lester razgovarali su u više navrata te zaključili da obojica imaju osjećaj da se dugo poznaju, pa su tako i sklopili dogovor da u slučaju pobjede jednog ili drugog podijele iznos nagrade.

Nikola je BB kuću poistovjetio s ulicom jer svaki postupak učinjen na ulici netko će vidjeti, a ista situacija je i u BB kući. U trenutku kada je to govorio, Nikola je mislio na Nemeša i Marijanu. Na to se nadovezao Lester koji smatra da Nemeš nakon izlaska iz kuće neće ostaviti Marijanu, ali kada bi se radilo o njemu osobno, zasigurno bi donio neke druge odluke kada se radi o Marijani.

Nikola zna da sebi ne bi nikada dozvolio da dođe u situaciju u kojoj se našao Nemeš, a Lester je na to dodao da bi, u slučaju da nema djevojku te da mu se ukaže prilika da može biti s udanom ženom koja mu se sviđa, postupio bi isto kao Nemeš.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više