TV SPRETNA STANARKA

Soraja fenom i brusilicom skida bokserice muškarcu

  • Autor: tportal.hr
  • 2.5.2011 15:40:18
  • 2.5.2011 14:01:59

U sklopu tjednog zadatka, u kojemu stanarke moraju pokušati 'spasiti' muškarce od Žene Lavice i vratiti ih u BB kuću, prvi potez će napraviti Soraja koja će u cilju spašavanja ledenom muškarcu skinuti bokserice koje mora odnijeti opakoj Ženi Lavici

Ženu Lavicu ne zanima kako će Soraja izvesti taj i ne baš tako jednostavan zadatak, a na raspolaganje joj je dala dvadeset minuta za spašavanje muškarca.

Nakon što je čula kakav je zadatak čeka, Soraju je u dvorištu čekao ledeni muškarac s kojega je trebala skinuti bokserice, no prije toga ga je morala odlediti. Soraja se dosjetila i posegnula za fenom i brusilicom te se bacila na posao.

Ostale heroine su bile pokraj nje i pružale joj podršku. Soraja se trudila iz petnih žila biti što brža te je na samome kraju uspjela skinuti bokserice ledenom muškarcu. Dobro obavljen zadatak omogućio joj je spašavanje jednog stanara, a odluka je pala na Horvata. Soraja je prije toga upitala ostale stanarke slažu li se s njezinim izborom. Marijana joj je na to rekla: 'Ne, ali to je bio tvoj izbor.'

Soraja joj je odgovorila da je tražila nekoga tko je dobar sa svima i pitala je koga bi ona izabrala, na što je ona rekla da je to glupo pitanje, očito misleći na Nemeša koji joj najvjerojatnije već nedostaje.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više