NATJECATELJI U PAROVIMA

Žiri Masterchefa postaje još opakiji

02.05.2011 u 11:51

Bionic
Reading

U novom izazovu natjecatelji će kuhati u parovima, a žiri se sprema biti još opakiji

Stvari u Masterchefu sve se više zahuktavaju. Na početku novog izazova Mate će upozoriti kandidate: 'Sve što je bilo dosad bilo je lagano chillanje na Bermudima naspram onog što vas očekuje', a Radovan Marčić će se nadovezati najavljujući svoju novu ulogu u Masterchefu: 'Nema više utapanja u gomili, odsad postajem opakiji kritičar.'


Uslijedit će još jedna kutija iznenađenja, a nakon podizanja poklopca kandidate će dočekati šok. Neki će ispod svojih kutija dočekati namirnice, dok drugi neće pronaći baš ništa! Naime, zadatak im je ovog puta kuhati u parovima, ali tako da baš sve rade zajednički. Najbolji par bit će nagrađen, a morat će napraviti glavno jelo i desert na temu 'meni iz snova', što je tema i cijelog tjedna. 'Svaki tim bit će ocijenjen kao tim', upozorit će Tomislav kandidate prije nego što prionu kuhanju.

Kandidati će na raspolaganju imati dosad najzahtjevniju, ali i najzanimljiviju kombinaciju namirnica: biftek, škampe, avokado, jaja, čokoladu, mileram, bukovače, mentu, konjak, vrhnje za kuhanje, grašak i rižu. Na raspolaganju imaju sat vremena, a koji će se par najbolje snaći, saznat ćemo u današnjem izdanju Masterchefa.