IVANA KINDL

Jako mi je drago što ljudi više ne misle ružno o Mariju

02.05.2011 u 07:01

Bionic
Reading

Otkačenim scenskim nastupima, kemijom i odličnim vokalima, Mario Petreković i Ivana Kindl od početka pete sezone showa 'Zvijezde pjevaju' osvajali su žiri i gledatelje i bili među favoritima, ali do finala ipak nisu došli

Kada je Duško Ćurlić na kraju polufinalne emisije pročitao njihova imena, šokirani Mario tražio je ispis glasova rekavši da je njihovo ispadanje namješteno. Na sreću, bila je to samo još jedna šala komičara.

'Da je Mario i bio ozbiljan, nitko ga ne bi tako shvatio', kroz smijeh kaže Ivana Kindl, koja je u osebujnom 39-godišnjaku pronašla savršenog pjevačkog partnera.

'Ne biste vjerovali, ali tijekom proba ni jednom se nismo posvadili! Ako bismo i osjetili trzavice, riješili bismo to odmah na početku i jedno drugom rekli što nam smeta. Ali takvih je situacija bilo malo jer smo nas dvoje na istoj valnoj duljini', otkrila nam je 33-godišnja pjevačica i dodala:

'Jutros kad sam probudila, osjetila sam neku tugu, ali samo zato što je Mario jako dobar vokal i jedino mi je zbog toga žao što nećemo pjevati u finalnoj emisiji. Pripremali smo pjesmu 'Use Somebody' Kings of Leon, kojom bi Mario sigurno dosegnuo vrhunac', ističe te dodaje da je Martina Tomčić rekla da 'nitko nije bio vokalno jači od nas i to je istina'.

Nedostajat će joj, priznaje, i druženja s natjecateljima. 'Ovo je bila najbolja ekipa dosad, fenomenalna! Svaki petak poslije probe okupljali bismo se kod Marije Borić i družili se do kasnih sati, a svakoga tjedna je netko drugi kuhao. Ni u jednom trenutku, suprotno prijašnjim sezonama, nije bilo krivog gledanja ili nekolegijalnosti', kaže Ivana.

S druge strane, sretna je što su mnogi Marija Petrekovića mogli vidjeti u drugom, pozitivnijem svijetlu. 'On je bio pravi showman, podizao je atmosferu, što se gledateljima jako sviđalo. Mnogi su mi rekli da su prije imali loše mišljenje o njemu, ali da su ga tijekom showa promijenili.'

Po njenom mišljenju, Mario se najbolje snašao u rocku i punku pa ne isključuje mogućnost da jednoga dana snime i zajedničku pjesmu. A do tada će svoje obožavatelje oduševljavati duetima s već provjerenim kolegama. S Jacquesom Houdekom, s kojim dijeli titulu najuspješnijeg mentora showa 'Zvijezde pjevaju', u finalu će izvesti baladu 'A Whole New World'. 'Već dugo želim s Jacquesom otpjevati tu pjesmu', zaključuje Ivana.

Mario i Ivana: Stranica dnevnika