BINGO DJEVOJKA DUNJA

Ne tražim dečka, nego buldoga

29.04.2011 u 10:36

Bionic
Reading

Atraktivna Zagrepčanka Dunja Mutevelić, poznata kao Bingo djevojka, otkriva traži li dečka, kako se snalazi u voditeljskim vodama te kako joj je raditi s glumcem Robertom Kurbašom

25-godišnja Dunja Mutevelić članica je modne agencije Sandre Vranješ te apsolventica na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Atraktivna plavuša u 'TV Bingo showu' zamijenila je dosadašnje Bingo djevojke Anteu Kodžoman i Tinu Katanić.

Kako kaže za Ekran, u voditeljskom poslu je još uvijek početnica, ali se odlično snalazi u manekenstvu kojim se bavi još od srednje škole. 'U manekenstvo me gurnula mama jer sam još kao djevojčica bila sramežljiva i zatvorena', kaže Dunja u intervjuu za Ekran TV prilog Večernjeg lista.

Atraktivna plavuša priznaje da je presretna što je upravo ona bila izabrana za novu Bingo djevojku te otkriva da joj je odlično raditi s Robertom Kurbašom. 'Boljeg kolegu nisam mogla poželjeti. Dosta mi pomaže savjetima jer sam ja ta koja ima tremu prije emisije', priznaje Dunja za Ekran.

Ova atraktivna Zagrepčanka otkriva da se, umjesto potragom za dečkom, okupirala traženjem kućnoga ljubimca kojega će maziti i paziti, a priželjkuje francuskog buldoga. Osim toga, Bingo djevojka je u intervjuu za Ekran demantirala napise da je noć provela na otrežnjenju, a najteži prekršaj koji je dosad počinila neplaćena je parkirna karta.