SVAĐA U BB KUĆI

Nemeš Soraji: 'Skidaj se i pokaži što znaš!'

28.04.2011 u 14:10

Bionic
Reading

U kući Velikog brata nastavljaju se okršaji, a Nemeš prijeti da će razvaliti i ostalo pokućstvo, pa će novčana kazna biti još veća

U kući Velikog brata situacija se svakodnevno pogoršava: naime, održana je još jedna skupština za primanje članova u EU te je započeo rat između Bojane i Nikole. Bojana je saznala da je Nikola prenio stanarima da ga je ogovarala i da je licemjerna, pa je ljutito kazala da je 'baš briga hoće li ući među stanare EU-a'.

Nemeš se obrušio na Soraju te je konstatirao da je cijeli zadatak postavljen krivo od samog početka.
'Odabrala te samo Slavica', dometnuo je uvrijeđenoj Soraji, koja mu je odgovorila:

'Da si na ovoj strani, ti ne bi tako reagirao, svi smo morali pjevati tvoju glupu pjesmu, idući tjedan ćeš možda biti na ovoj strani, zašto se ne veseliš kad se nekome nešto lijepo dogodi?'

Na to joj je razdražljivi Nemeš, koji je već zaradio stanarima novčanu kaznu dok je u naletu bijesa razbijao tuš kabinu, vratio uvredama i psovkama:

'Nisam ti ja kriv što ne znaš ništa osim skidati se, neka ti organiziraju snimanje, skidaj se i pokaži što znaš!'
Tada se uključio i Veliki brat koji je kazao da nikome nije potvrđeno da je Slavica odabrala Soraju za predsjednicu.

Nemeš je zaključio da do kraja šoua više neće razgovarati ni s jednim članom EU-a, a Dušku je poručio da će do kraja razvaliti kuću, pa će kazna biti još veća. Marijana ga je pokušala smiriti, ali bezuspješno. Na kraju nisu izabrali novog člana EU-a, ali su dobili zadatak da apsolutno svi stanari moraju nekoga nominirati.