FATALNI MUŠKARAC

Aleksandar Srećković: Supruga i ja ne dramatiziramo zbog razdvojenosti

28.04.2011 u 11:21

Bionic
Reading

Beogradski glumac Aleksandar Srećković proslavio se ulogom zavodnika Nemanje u seriji 'Ponos Ratkajevih', a sada ponovno osvaja brojna ženska srca ulogom Mikija Kovača u sapunici 'Pod sretnom zvijezdom'. U intervjuu otkriva kako uspijeva uskladiti poslovne i obiteljske obaveze te kako podnosi razdvojenost od supruge Marije i sina Aleksa

Beogradski glumac Aleksandar Srećković drugi put se pokazao hrvatskoj publici ulogom

zavodnika Mikija Kovača, bogatog povratnika iz Njemačke, u sapunici 'Pod sretnom zvijezdom'. Zbog snimanja je doputovao u Zagreb početkom veljače, trebao bi ostati do lipnja, a u tome razdoblju suprugu Mariju, instruktoricu fitnesa, i sina Aleksa viđat će znatno rjeđe.

Nakon 15 godina barka srpski glumac i njegova supruga ne prave probleme oko privremene razdvojenosti. Naime, kako donosi Gloria, od samoga početka braka znali su da ga profesija može odvući na različite strane, a Marijin sportski angažman zahtijevao je određena odricanja, posebice otkako je otvorila vlastiti fitnes studio.

'Čujemo se mobitelom i Skypeom i ne smatram da treba dramatizirati zbog naše razdvojenosti. Uostalom, ja ću svako malo dolaziti u Beograd, a vjerujem da će i moja supruga imati slobodniji raspored u svibnju, pa ćemo i u Zagrebu provesti neko vrijeme zajedno. Nisam siguran hoće li doći i naš sin Aleks, naime on je u pubertetu pa ga ne zanima previše druženje s roditeljima', otkriva u intervjuu za Gloriju Srećković, koji će u listopadu i hrvatskoj publici predstaviti film 'Zajedno'.