TV I BB DEČKI PLAČU

Marijana rasplakala Nirmala

  • Autor: tportal.hr
  • 27.4.2011 14:42:17
  • 27.4.2011 12:36:11

Tijekom sinoćnjeg već tradicionalnog tuluma u Big Brother kući Marijana je bila vidno neraspoložena te je svoje probleme podijelila s Nemešom i Nirmalom, kojega je to toliko dirnulo da se rasplakao

Tijekom razgovora u dvorištu Marijana je u jednom momentu rekla da misli da neće dugo živjeti, a zaljubljenoga Nemeša to je jako pogodilo. Marijana je rekla da je oduvijek željela nešto stvoriti i postići u životu te da je blizu toga, no možda joj cijeli trud propadne zbog brzopletih odluka u BB kući. Vrlo uznemiren zbog njezinih riječi, Nemeš ju je tješio poljupcima.Nirmal, koji je čuo Marijaninu ispovijed, stajao je na dvorištu te u jednome trenutku počeo plakati, dirnut njenom pričom. U posljednje vrijeme Nirmal sve više prelazi u klan stanara koji od samoga početka žive u luksuznoj kući.

Poslije razgovora u dvorištu, Nemeš, Marijana i Nirmal su se vratili na tulum gdje su se Nemeš i Bojana ponovo bunili protiv tjednog zadatka koji im je dao Big Brother tako što su zapalili zastavu BB Europske unije.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više