POMOĆ POTREBITIMA

Ekipa MasterChefa kuhala u pučkoj kuhinji

26.04.2011 u 11:08

Bionic
Reading

Kandidati MasterChefa su u duhu Uskrsa odlučili napraviti dobro djelo te su prošlu subotu proveli kuhajući za pučku kuhinju franjevačkog samostana na zagrebačkoj Opatovini

Pučka kuhinja franjevačkog samostana na Kaptolu je na Veliku subotu otvorila svoja vrata kandidatima MasterChefa, koji su u duhu

Uskrsa odlučili posvetiti svoje vrijeme te skuhati ručak za one najpotrebitije. Svu hranu koja se pripremala darovala je Nova TV, a na meniju su se našli grah i gulaš, te su kandidati odmah veselo prionuli na posao.

'Bila sam oduševljena kada sam čula da ćemo ovdje kuhati. Mislim da je ovo lijepa gesta. Bez obzira što nema natjecateljskog duha, motivacija je još veća', izjavila je za Dnevnik.hr Željana,  inače članica Volonterskog centra Dubrovnik pa su joj ovakve akcije već poznate.

I ostali kandidati bili su oduševljeni prilikom da učine dobro djelo. 'Super, jedna od stvari koju bih rado radio i u budućnosti ako budem imao nešto svoje', oduševljeno je izjavio Robert.

U pučkoj kuhinji radi oko 30 volontera koji pomažu ljudima kojima je to najpotrebnije. Ručak se dijeli svakoga dana za otprilike 120 ljudi. Fra Miroslav se kao član samostanske zajednice zahvalio zbog lijepe geste. 'Zahvaljujem svima zbog  ideje i lijepe geste, hvala kandidatima MasterChefa što će kuhati i svima sretan Uskrs!', izjavio je fra Miroslav.