BIG BROTHER POBUNA

Stanari započinju štrajk glađu

26.04.2011 u 10:50

Bionic
Reading

U kući Velikog Brata veoma je napeto. Soraja i Horvat kao visoki predstavnici EU trpe dosta negativnih pogleda i komentara od većine ukućana. Ukućanima su cijeli dan Horvat i Soraja glavna tema za razgovor

Najnegativniji komentari na račun Soraje i Horvata dolaze upravo od Nirmala, koji je nekada bio njihov veliki prijatelj dok su

boravili na otpadu. Tako je Nirmal tijekom jučerašnjeg dana predložio Nemešu, Bojani, Marijani, Tamari i Radašinu da osnuju YU Uniju i otpočnu štrajk glađu.

Nirmal misli da bi trebali bojkotirati zadatak, zbog čega će svi biti nominirani. Osim toga, Sorajin imunitet ovisi o uspješnosti zadatka. Bojani je pak izjavila kako bi joj bilo krivo ako njih šestoro budu nominirani, jer su joj to sve dragi ljudi, ne navodeći tko točno čini čuvenu 'šestorku'.

Nemeš je rekao kako je činjenica da se vidi kome je 'frka' biti nominiran, a Nirmal pronalazi najbolje rešenje. Misli da treba pričekati s bojkotom kako ne bi ispali nepošteni. U slučaju da nešto bude nepošteno, na sve načine će se potruditi da zadatak ne bude uspješan. On ne očekuje da će ući u EU, ali ni ne žali zbog toga. On, kako kaže, ima karakter i stav, tako da se ni pod koju cijenu neće truditi oko Horvata i Soraje da uđe u članstvo.