NEMEŠU NIJE JASNO

'Ne mogu ni zamisliti kako je Marijaninom mužu'

24.04.2011 u 10:54

Bionic
Reading

Nemeš i Marijana, najpoznatiji ljubavni par iz Big brother kuće, svoju ljubav planiraju nastaviti i po izlasku u 'stvarni svijet'. O tome su govorili pred Nikolom, a i milijunskim auditorijem čije oči svakodnevno vjerno prate ovaj reality show

Nemeš i Marijana najpoznatiji ljubavni par iz Big brother kuće, svoju ljubav planiraju nastaviti i po izlasku u "stvarni svijet". O tome su govorili pred Nikolon, a i milijunskim auditorijem čije oči svakodnevno vjerno prate ovaj reality show.

'Zadnjih godina puno sam mijenjao, ni sam ne znam koliko sam ih ostavio vani. Ali sve je to bilo ništa,' pojadao se Nemeš Nikoli koji ga je na Marijanin nagovor "stjerao uz zid" i zatražio odgovore na pitanja o budućnosti njihove veze.

Prema rečenom dalo se naslutiti da je Beograđanin zaljubljen te da bi zbog ljubavi sa, kako je rekao "savršenom, nesavršenom ženom", prihvatio sve što uz nju ide - probleme, razvod i dijete.

'Ona je moje dite, kud ja tu i ona,' kazala je i Marijana. No, za razliku od nje Nemeš je na tren pomislio i na Ivana Čvrljka, Marijanina zakonitog supruga.

'Ne mogu ni zamisliti kako mu je, uopće ne mislim na to,' tvrdi 23-godišnjak. Ne razmišljajući o njezinoj obitelji glazbenik-zavodnik ponovno se opustio i prepustio nježnostima sa djevojkom koju ljubi u, rekao je, jako čudnim uvjetima.