TV BB ZADATAK

Stanari će uvježbavati poze iz 'Kamasutre'

  • Autor: tportal.hr
  • 21.4.2011 19:35:46
  • 21.4.2011 15:52:16

Tijekom dana Big Brother pitao je stanare koja knjiga u mladosti služi kao priručnik, a u starosti kao podsjetnik, a kako oni nisu znali odgovor, otkrio im je da je riječ o 'Kamasutri', koja će biti idući zadatak ukućanima

U skladu s novim zadatkom, kako piše srbijanski Svet plus, dvoje stanara će morati oponašati pozu koju im Big Brother zada, a treći stanar će ih upućivati kako da se namjeste jer poze iz 'Kamasutre' imaju specifične nazive.

Ako stanari uspiju sedam puta pogoditi pozu, Big Brother će im dati bonus – oprostit će im dvije greške koje s nedjeljnog zadatka.

Slavici se ne sviđa novi zadatak zbog, kako kaže, njenih godina, međutim Big Brother smatra da će se morati prilagoditi i prihvatiti jer je to timski zadatak.

Osim novim zadatkom, Tamara i Marijana se zabavljaju smišljanjem spletki. Tako Marijana testira Nemešovu ljubav i predlaže da ona i Tamara iskoriste sve svoje atribute i ženske trikove kako bi zavodile muškarce po kući. Bez obzira na njezin veliki trud, Nemeš je Tamaru ignorirao i bezbrižno se izležavao s Marijanom.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više