TV SAMOUVJERENI KUHAR

Jasna Nanut nazvala Šimu 'El Bahati'

  • Autor: tportal.hr
  • 21.4.2011 11:42:19
  • 21.4.2011 9:41:18

Tijekom izazova Jasna Nanut je primijetila da Šime uopće nema tremu i istaknula da u njemu vidi sportski duh te mu je zbog samouvjerene drskosti u kuhinji dala nadimak

Kao pobjednik Testa kreativnosti Šime je dobio zadatak kuhati protiv poznatog šefa kuhinje Grgura Bakšić, osnivača kluba Gastronomada, te vjerno preslikati njegovu 'Janjetinu u škartocu' koja se sastoji od četiri namirnice različite gustoće.

Ipak, kuhar Grgur napomenuo je da je bilo moguće pogriješiti zbog dosta detalja kojih se treba pridržavati. Radovan mu je već u startu najavio da bi mu rado dao visoku ocjenu, a Šime je bio sretan zbog činjenice da se neće morati mučiti s dekoracijom.

Kao manje iskusan, započeo je s pripremanjem jela 15 minuta ranije od šefa Grgura. Jasna je odmah primijetila da Šime uopće nema tremu, istaknula da u njemu vidi sportski duh te ga zbog samouvjerene drskosti u kuhinji prozvala El Bahati.

Iako mu je otkrila detalj koji prije nije znao, a to je pripremanje temeljca od kostiju kako je učinio Grgur, Šime je bio odlučan u namjeri da ipak nastavi kuhati po svome. Samouvjereno je istaknuo: 'Znamo kakvi su kuhari, neće ti reći sve i još će ti dati i krivu informaciju!' Jasna je priznala da joj se sviđa njegov osobni pristup jelu te s pravom dodaje: 'Šime je opasan protivnik.'

 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više