BIG BROTHER

Nerazdvojni Marijana i Nemeš planiraju budućnost

21.04.2011 u 06:50

Bionic
Reading

Nakon burnog tuluma u Big Brother kući tijekom kojeg je Soraja ponovo otkrivala svoje bujne atribute, Nemeš i Marijana bili su nerazdvojni

Bojana misli da, iako su novčano kažnjeni jer je Nemeš spojio svoj krevet s Marijaninim, ipak misli da su svi dobra grupa i da se dobro slažu, a Nemešu nitko ne zamjera to što je napravio jer su svi prihvatili da se oni vole, piše 24 sata

Soraja je kazala da se, koliko se sjeća, dobro provela na tulumu.Ukućani su dobili novi dnevni zadatak od Velikog brata - trebaju saznati što više intimnih detalja o svojim sustanarima. Ema je postavljala najviše pitanja uglavnom vezanih uz seks, pa je tako Tamaru pitala koje je najzanimljivije mjesto na kojem je vodila ljubav i dobila odgovor - vodeni krevet. Isto pitanje postavila je i ostalim stanarima, ali malo tko je htio odgovoriti.

Tamara je zadirkivala Nemeša da on sigurno voli dominirati u seksu. 'Prije svega moram poštovati tu djevojku da bih uopće bio s njom', komentirao je Nemeš.

 
Marijana se ujutro požalila da se ne osjeća dobro, na što se Bojana zapitala kako to da joj je uvijek loše ujutro, a nikada predvečer.

Nemeš je u ispovjedaonici kazao Velikome bratu da nije svjesno spojio krevet s Marijaninim. 'Mislim, jesam, ali nije namjerno. Navikli smo svi ležati jedni pored drugih da budemo bliže. Ispričavam se', rekao je Nemeš i nakon toga ponovno razdvojio krevete.

Stanari su na tulumu glavnom plesali, a Marijana i Nemeš su sjedili na kauču i razgovarali o događajima koji ih čekaju izvan kuće. Ljubili su se pred svima.

Tulum je, kao i obično, završio u bazenu, uz najdraže pjesme stanara. Soraja se također u odjeći odlučila okupati, a pritom je par puta pokazala grudi ostalim stanarima.