TV POKER BB LJEPOTICA

Tko može srušiti Marijanu s trona?

  • Autor: I. T.
  • 19.4.2011 11:59:39
  • 19.4.2011 10:45:52

Nakon što su iz BB kuće izašle dvije atraktivne stanarke, Mila i Dragana, broj ljepotica spustio se na četiri – Bojanu, Marijanu, Soraju i Tamaru, stoga je krajnje vrijeme da vas priupitamo – koja je najljepša i najzgodnija?

Iako je ljepota vrlo često adut za brojne stvari, čini se da nije i za ostanak u BB kući. Tako je prije tri tjedna ispala Mila, da bi u nedjelju kuću napustila i Dragana koja je, podsjetimo, bez obzira na sve minuse koje su joj stanari natovarili na leđa, uspjela zavrtjeti barem dvjema glavama – Lesterovom i Nikolinom.

Oslabljena za dvije ljepotice, BB kuća i dalje u rukama drži poker ljepote, a prije nego što se smanji na tris, par ili usamljenu krasoticu, zanima nas koja je vama najljepša, najzgodnija, najzavodljivija i najprivlačnija BB ljepotica?

Konkurencija je u najmanju ruku šarolika. S jedne strane je Bojana koja, poput moralne vertikale ostalih stanarki, vrlo uspješno bježi od napetih emocionalnih ili tjelesnih susreta sa stanarima, a s druge Marijana koja je svoj brak i majčinstvo stavila na kocku zbog nekontrolirane strasti.

Između dviju opreka, znatno bliže Marijani, nalazi se Tamara koja pleše rubovima s Nikolom dok joj se dečko Spiderman penje po zidovima, te Soraja koja se čini potpuno nezainteresiranom za stanare, ali koja počesto, što nepažnjom, a što promišljenošću, razotkriva svoje tjelesne adute kamerama, na sreću i radost gledatelja. Izbor nije lak, ali zato je tu galerija da vam malo pomogne. Gledajte, uživajte i glasajte.
 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više