TREĆA SREĆA

Stanari smetlišta izborili ulazak u luksuznu kuću

17.04.2011 u 01:03

Bionic
Reading

Ustrajan u nakani da stanarima smetlišta omogući pravednu borbu za ulazak u luksuznu kuću, koju je Nemeš u dvije igre sabotirao, Big Brother je pripremio i treću igru u kojoj su konačno uspjeli pobijediti

Tamari i Marijani, kojima zbog odvojenosti od najbližih boravak u kući sve teže pada, Big Brother je ispunio želju. Tamara je tako dobila fotografiju svog dečka Slavena, a Marijana kćerkice Korine. Ne skrivajući uzbuđenje, razdraganim glasom je prokomentirala da joj je kćerkica porasla. Sustanarkama Tamari i Bojani prepričavala je zanimljivosti iz Korininog odrastanja, a njih su dvije za razdraganu majku pokušavale pronaći riječ utjehe.

Stanarima smetlišta Big Brother je pružio novu šansu da se domognu užitka življenja u luksuznoj kući. Da bi to ostvarili, Horvat, Nirmal i Nemeš morali su se probiti preko poligona branjenog od Lestera, Nikole i Radašina do koša u koji su trebali zabiti kamen.
Nemeš je očigledno sabotirao svoj tim, kako bi nauštrb njih svoju Marijanu poštedio boravka na hladnom smetlištu. Ovakvo Nemeševo ponašanje izazvalo je nervozu i ljutnju stanara smetlišta, pa se čak i Horvat prvi put sukobio s Duškom.

Big Brother je dodatno podgrijao uzavrelu atmosferu pripremivši stanarima još jedno iznenađenje - mali koloseum u dvorištu kuće. Najburnije je na iznenađenje reagirao Nemeš, prozvavši Big Brothera da ne igra fer igru. Odluka je naišla na negodovanje i u luksuznoj kući. Najglasnije su bile Tamara i Marijana, kojoj ne bi teško palo ni preseljenje na otpad, koliko joj teško pada što se ponovno moraju boriti za ono što su nedugo prije toga već izborili - život u luksuzu još tjedan dana.
Dosljedan sebi, Nemeš je ponovno sabotirao svoju ekipu te tako produžio protivnicima užitak u luksuznoj kući.

No, osim što je navukao na sebe još veći bijes sustanara sa smetlišta, na Nemešovu predaju blagonaklono ne gledaju ni stanari kuće, smatrajući da su mogli pobijediti i bez puštanja. Dok ukućani optužuju Nemeša da je sve napravio kako bi svi bili razočarani, on se pred svojim sustanarima opravdava borbom protiv sustava, protiv Big Brotherovog manipuliranja stanarima cijelog imanja.

Big Brotheru se to baš nije svidjelo i odlučan je da u svom dvorištu vodi glavnu riječ. Dok su stanari pametovali, on im je pripremio i treću igru. Nikola i Horvat su kao predstavnici svojih sustanara dobili zadatak da formiraju dvočlane ekipe koje će se još jednom boriti za boravak u luksuznoj kući. U koloseumu su se našle Tamara i Marijana nasuprot Nirmala i Horvata. U igri ubacivanja loptica u koš na suigračevoj glavi, dok ga jedan suparnički igrač ometa, više košarkaških vještina pokazali su Nirmal i Horvat i tako iz trećeg pokušaja izborili boravak u luksuznoj kući.