IGOR IZ MASTERCHEFA

'Obitelji sam odmah skuhao recept iz showa'

16.04.2011 u 14:41

Bionic
Reading

Iako je ispadanje Igora Zdenjaka iz showa 'Masterchef' bilo pomalo nepravedno - zbog prehlade nije mogao razaznati okuse i mirise začina pa je bio najlošiji u tom izazovu - on nije razočaran

Igor shvaća da žiri nije u showu samo zbog ocjenjivanja te žali što je napustio show samo zbog toga što više nema učenja novih recepata i vještina. Kaže da je lijepo vratiti se kući i obitelji pokazati što je sve naučio.

'Odmah sam otišao u ribolov i berbu šparoga te im spravio specijalitet s mascarponeom. Oduševili su se', otkrio je 43-godišnjak i dodao da su svi primijetili poboljšanje u njegovoj kuhinji.

'U 'Masterchefu' sam naučio malo modernije kuhati i upotrebljavati namirnice s kojima prije nisam imao toliko iskustva', kaže simpatični instruktor podvodnog ribolova.

A upravo je nepoznata kuhinja razlog što su ga gledatelji i ostali kandidati showa možda doživljavali kao 'vuka samotnjaka'.

'Rekli su mi moji doma da sam bio neobično povučen, da inače nisam takav. Mislim da je razlog to što sam tamo bio na nepoznatom terenu', kaže Igor.

'Odmah sam se prepao tog aspekta realityja, ali drago mi je da je show o kuhanju, a ne o našim privatnim stvarima', priznaje Igor. Iako je danima sve vrijeme provodio u kuhinji, kaže da mu miris hrane nije dosadio', baš kao ni kuhača.

'Morate znati da smo mi 'frikovi' kojima nikada neće biti dosta kuhanja. Da smo 24 sata za loncem, ne bi nam bilo dosta. I zaista svi tamo dijele neizmjernu ljubav prema kuhinji', rekao je Igor.

A hoće li u kuhanju pronaći svoju budućnost?

'Svatko u životu mora imati neki cilj. Moj je da proširim ovaj posao kojim se bavim, podvodni ribolov. Da otvorim malu konobu u kojoj ću ribu koju ulovim pripremati gostima', priznao je za kraj.