NAJPOZNATIJA PRELJUBNICA

Lijepa Ecija Ivušić nova voditeljica HTZ-a

16.04.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Prvu emisiju uživo treće sezone showa 'Hrvatska traži zvijezdu' gledatelji će moći gledati 22. travnja s početkom u 20 sati, kada će na pozornicu Jadran filma stati voditelj Ivan Šarić, dok će se iz backstagea javljati nova suvoditeljica, magistrica novinarstva i model, 24-godišnja Ecija Ivušić

Šira publika magistricu Ivušić prepoznat će kao najpoznatiju preljubnicu u Hrvata iz reklamnog spota za jednu banku, u kojem iskače iz ormara. Bolji poznavatelji lika i djela Ecije Ivušić sjetit će je se kao prve Klik djevojke iz susjedstva, čiju naslovnicu krasi i u travanjskom broju.

Voditelju Ivanu Šariću sviđa se nova suvoditeljica jer je karizmatična i otvorena osoba. Ni Ecija nije imala loše riječi za svog novog kolegu.

'Jako sam uzbuđena oko ovog angažmana jer mi je to prva takva prilika i dat ću sve od sebe. Jedva čekam da upoznam kandidate i nadam se da ću im biti dobra podrška. Nadam se da ću ja tješiti njih, a ne na kraju oni mene', našalila se Ecija dodajući da joj je super Ivan te da su se 'kliknuli' i misli da će biti dobar tim.

Na pozornicu će stati 15-ero kandidata i premijerno otpjevati novu HTZ himnu 'Danas je dan', a nakon toga svatko od njih će se morati pokazati u najboljem svjetlu pred strogim žirijem, koji čine Tony Cetinski, Ivana Mišerić i Goran Lisica Fox.

Nakon izvedbi ispast će petero kandidata. One koji ostaju odabrat će gledatelji i žiri: sedmero će odabrati gledatelji glasovanjem preko telefona i SMS poruka, a troje sretnih koji će krenuti dalje zvjezdanim putem odabrat će Tony Cetinski, Ivana Mišerić i Goran Lisica Fox (svaki član žirija po jednog).

Pred kandidatima je težak zadatak, budući da će na bini zapjevati s HTZ bendom, pod vodstvom Olje Dešića, ujedno službenog vokalnog trenera kandidata, a tremu će zasigurno začiniti i publika koja svake godine iznova dokazuje da atmosfera u studiju može doći do usijanja.

Desetero kandidata koji prođu dalje sljedećeg petka, 29. travnja, pjevat će pjesme na temu 'devedesete'.