TV BB LUDORIJE

Soraja i Dražen završili na hitnoj

  • Autor: tportal.hr
  • 15.4.2011 15:20:45
  • 15.4.2011 13:30:28

Tijekom jučerašnjih igara u Koloseumu, BB stanari Dražen Bogdan i Soraja Vučelić zadobili su ozlijede. Liječnički tim hitne pomoći odmah ih je pregledao

Dražen se ozlijedio tijekom igara kad je nepažnjom pao pokraj postavljenih strunjača te u jednom trenutku udario u zid Koloseuma. Iako je nosio zaštitnu kacigu, produkcijski tim odlučio je Dražena odvesti na detaljan liječnički pregled.

Na istom je utvrđeno da je došlo do ozljede mekog tkiva prvog lumbalnog kralješka. Ortoped je preporučio strogo mirovanje od 10 dana.

Dražen je zadržan u bolnici na dodatnom promatranju do ponedjeljka, a obitelj Bogdan obaviještena je o ozljedi.

Soraja Vučelić također je bila na detaljnim liječničkim pregledima. Utvrđeno je istegnuće ligamenta skočnog zgloba. Soraja nije zadržana na dodatnom promatranju, već se vratila u kompleks produkcijske kuće Emotion, ali nogu ne bi trebala opterećivati narednih 10-ak dana.

Nemeš je nakon Koloseuma dobio novi tajni zadatak – morao je smisliti način kako da sve stanare udari po stražnjici, a da oni to ne komentiraju. Kako je za zadatak imao na raspolaganju samo dvije minute, Nemeš je okupio sve stanare te im rekao da bi trebali uvježbati sportski pozdrav za Velikog brata. Tako je uspio neprimjetno, sportski lupiti sve stanare po stražnjici i osvojiti boravak u luksuznoj kući gdje će vrijeme vjerojatno provesti s Marijanom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više