SAVRŠENA NEVJESTA

Novi reality dating show

14.04.2011 u 13:53

Bionic
Reading

'Dating show', iliti šou za spojeve, koji 'savršenu nevjestu' stavlja u neodoljivu poziciju da između 30 privlačnih muškaraca odabere 'Onog Pravog' počinje se prikazivati 23. travnja na Doma TV-u

U samo osam turbulentnih tjedana tijekom kojih će 'savršena nevjesta' upoznati muškarce kroz niz društvenih okupljanja i romantičnih spojeva, svaki će tjedan eliminirati jednoga. Ako tijekom serije u nekom trenutku jedan od neženja odluči da nije više zainteresiran za nju, može odbiti njezin poziv na spoj. U ovoj sezoni u ulozi 'Savršene nevjeste' gledat ćemo Ali Fedotowsky, 25-godišnjakinju, koja je postala miljenica obožavatelja od trenutka kad je izašla iz limuzine da upozna neženju Jakea Pavelku u jednoj sezoni showa 'Neženja'.

Dvojica sretnika upoznat će Alinu obitelj, a ona će upoznati rodne gradove neženja da bi stekla uvid u njihove živote i lakše donijela odluku koji joj od njih najviše odgovara – no Ali čekaju iznenađenja koja je neće ostaviti ravnodušnom. Na kraju putovanja nevjesta će možda pronaći svoju pravu ljubav. No hoće li je zaprositi?

Sretnica Ali dobit će priliku pronaći muškarca svojih snova – i nadajmo se budućeg mladoženju – u ovom showu. Sama, vrlo poželjna žena – samouvjerena, uspješna i osjetljiva, žena koja je spremna pronaći ljubav – krenut će na romantično putovanje na kojem će upoznati 30 zgodnih i inteligentnih muškaraca. Dok savršena nevjesta bude upoznavala svakoga od njih ponaosob, polako će sužavati svoj odabir. Putovat će na egzotične lokacije i provoditi vrijeme upoznavajući jedni druge; upoznat će ih sa svojom obitelji i prijateljima te upoznati neke od njihovih. Na kraju romantičnog putovanja, ako pronađe g. Pravoga, hoće li doći do prosidbe – i tko će postaviti sudbonosno pitanje?