NEDJELJNE BB AKCIJE

Mila otišla u suzama, Marijana ostala u brigama

04.04.2011 u 10:05

Bionic
Reading

Ove nedjelje Big Brother kuća je ostala bez Mile, a kao savršena uvertira za izbacivanje poslužio je prikazani eksces Tamarinog dečka koji je aktivirao Marijanine suze

Prije vrhunca večeri – izbacivanja stanara – Antonija je ugostila Nemešovu majku koja je u studio stigla braniti njegov obraz, te se, kao vrhunska uvertira, odvrtio napeti subotnji susret unutrašnjeg i vanjskog svijeta.

Svi već dobro znate o čemu je riječ - Tamarin dečko se u subotu pojavio na BB zidu i rekao Nikoli par nejasnih riječi koje su prevedene kao: 'Makni se od nje.'

Nikolu je ta provala snažno uzrujala, pa se ushodao smetlištem. 'Ako je Tamarin dečko ovako reagirao, onda je ova moja davno raskrstila sa mnom', dodao je sebi u bradu.

Tamara se jako zabrinula, a ostatak smetlišta podigao se na noge. Najtiša je bila Marijana, koju je sve to izuzetno pogodilo. Promatrala je situaciju u tišini, da bi u jednom trenutku rekla Tamari: 'Ne mogu te utješiti, u goroj sam frci od tebe', potom pustila suzu te rekla da joj je dosta igre, dodavši kako želi vidjeti kćerkicu.

Uslijedile su nominacije. Na vruće stolice sjele su tri djevojke: Mila, kojoj je to bila druga nominacija za redom, Slavica i Tamara. Potom su na red došli stanari koji su svojim glasovima presudili Mili. Iako je prvu nominaciju preživjela, ovaj je put, uz silne promjene na vrhu, izbačena sa samo jednim bodom više od Tamare. Presudili su glasovi šefica kuće, čiji su se bodovi udvostručili.

Od nama zanimljivijih nominacija, Nemeš je jedan bod dao Tamari jer 'nije dobro istrenirala dečka', dok je George dva glasa dao Slavici jer je starija od ostale dvije nominirane. Nakon glasanja, Marijana je brže-bolje sjela pokraj Nemeša, zaboravivši na suze.

Antonija je i ove nedjelje bila izuzetno ležerna, simpatična i šarmantna te brza na jeziku, dok joj Marijana nije uspjela parirati, a imala je i nekoliko nekorektnih jezičnih izleta.