TV IZGLEDA BOLJE NO IKAD

Daria Marjanović smršavjela 20 kilograma

  • Autor: N. T.
  • 5.3.2009 13:20:55
  • 5.3.2009 10:00:00

Urednica na HTV-u Daria Marjanović smršavjela je dvadesetak kilograma uoči svog pedestog rođendana te kaže da se osjeća bolje i zdravije no ikad

Urednica HTV-ove redakcije 'Alpe, Dunav, Jadran' Daria Marjanović u lipnju će napuniti 50 godina, a izgleda bolje nego ikad. Nekadašnja debeljuca potražila je stručnu pomoć u mršavljenju i uz tretmane zagrebačkog internista dr. Gorana Cara, skinula čak dvadesetak kilograma.

'Debljina je kronična bolest ili, bolje reći, ovisnost poput alkoholizma. Dr. Goran Car to vrlo dobro zna i tu nema muljanja. Zbog toga od njega nikada nećete dobiti riječ utjehe ako se strogo ne pridržavate njegovih pravila', rekla je Daria za tjednik Gloria.

Riječ je o 'carskoj dijeti' čija je tajna stroga kontrola unosa kalorija tijekom tri tjedna. Darija je svaki drugi dan odlazila na akupunkturu i kontrolu težine. Tijekom prve terapije, izgubila je trinaest kilograma i jednostavno se preporodila. 'Prvi put sam se dobro osjećala u vlastitoj koži, prvi put sam imala liniju i bila zadovoljna kad bih se pogledala u ogledalo', kaže Daria te dodaje da je posve promijenila i stil odijevanja.

Budući da je debljina kronična bolest, Daria kaže da se svaki dan mora držati pod kontrolom. 'Zbog toga svakog jutra prvo stanem na vagu, a potom barem dvadesetak minuta vježbam. I svaki dan odradim dvadesetak trbušnjaka', rekla je simpatična Daria dodavši da se nikada u svom tijelu nije osjećala bolje i zdravije.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više