TULUM NA SMETLIŠTU

Bliži se ponovni susret Marijane i Nemeša

02.04.2011 u 19:41

Bionic
Reading

Nakon dugog dana koji su odvojeni 'platonski prijatelji' proveli jedno bez drugog, Marijana i Nemeš jedan su korak bliže ponovnom ujedinjenju zahvaljujući Nemešovoj pobjedi u zadatku dana

Dok su svi stanari sjedili u dvorištu i pričali o dogodovštinama iz svog života, Marijana je zatvorenih očiju razmišljala o nečemu i slušala ostale.

Big Brother organizirao je zadatak dana za stanare koji se sastojao od toga da popiju što više koktela neugodna okusa u što kraćem vremenu. Natjecatelji su se borili za specijalan utorak na smetlištu - tulum za pobjednika.

Svaki od stanara pojedinačno je ušao u ispovjedaonicu i naiskap morao popiti deset čašica raznobojnih koktela, no Ema je stigla samo do treće, nakon koje je morala na zahod povraćati. Nirmal je uspio popiti četiri prije nego što je povratio u samoj ispovjedaonici. Horvat je uspio na brzinu popiti devet koktela, Soraja jedva jedan, a Duško je uspio doći do osam.

Dragana, koja prema riječima svog oca nikad nije probala ni kap alkohola, uspjela je popiti svih deset čašica, ali je jednu malo prolila, isto kao i George. Uvjerljivi pobjednik je na kraju bio Nemeš kojeg je Marijana s osmijehom pratila na televizoru i navijala za njega.

Nemeš je ispio svih deset koktela i na kraju rekao da je pio i gore, a usto je morao i platiti. Kad je završio s desetom čašicom, pitao je Big Brothera ima li još, a on mu je odgovorio da kuća časti.

Kako su Nikola, Dražen, Tamara i Marijana navijali za njega, dobili su priliku da idu na tulum u utorak. Iako 3. travnja slijedi dan eliminacije, većina stanara nije pokazivala veći nivo nervoze nego inače.

Bojana je kao kapetan imuna na nominaciju za osobu koja će napustiti smetlište.