BB ROMEO I GLIULIETTA

Marijana završila na otpadu, Nemeš ostao u kući

01.04.2011 u 10:43

Bionic
Reading

U malim ženskim razgovorima Marijana, Mila i Bojana dotaknule su se i javno prevarenog supruga, stanari su upoznali otpadnike, a ljubavnici su okrutno razdvojeni

'Moj muž je super, najbolji čovjek kojeg sam ikada upoznala. Smiren je i ništa mu ne smeta, potpuno neobičan čovjek. U svemu me podržava, ali nije lud', opisala je Marijana supruga Ivana Mili i Bojani. Da je upoznata s njegovom reakcijom nakon prvog seksa, vjerojatno bi promijenila stav.

Bez obzira na suprugovu možebitnu toleranciju, Mila je kasnije Lesteru prokomentirala: 'Da sam na njezinom mjestu, ja ne bih mogla izaći iz kuće.' Bojani je, pak, Marijana seksom pala u očima, što je podijelila s Velikim bratom.

Podalje od seksualne trakavice, stanari su napokon saznali za postojanje otpada, odnosno otpadnika koji su došli u kuću na veliki višestruki dvoboj koji se sastojao od igara 'Borba za mikrofon', 'Guzonja', 'Hip hop zeka' i 'Baci rimu'.

Nakon igara u kojima su pobijedili otpadnici pojačani Emom, Georgeom i Nemešom, dogodio se veliki obrat – otpadnici su postali ukućani, a dio ukućana otpadnici. 'Tko bi gori, eto je doli', rekao bi dobri, stari Gundulić.

Nova podjela kumovala je i razdvajanjem BB ljubavnika Nemeša i Marijane, koje nam djeluje poput tužne ljubavi Romea i Julije. No, uvijek će imati svoje noći, ali i nadu u ilegalne balkonske ili legalne sutrašnje susrete.