PETA SEZONA NA ČEKANJU

Odgađa se emitiranje serije 'Momci s Madisona'

30.03.2011 u 11:42

Bionic
Reading

Peta sezona popularnog američkog serijala o reklamnoj agenciji neće se emitirati do ožujka 2012. zbog pregovora kuće AMC s kreatorom i izvršnim producentom serijala Mattom Weinerom

Autor serijala Matt Weiner navodno se bori protiv zahtjeva za promjenama u produkcijskom timu, skraćenom vremenu emitiranja i zamjenama dosadašnje glumačke ekipe. Zasad je stavljeno na čekanje njegovo potpisivanje ugovora od 30 milijuna dolara za tri godine rada na serijalu.

Weiner se žalio na zahtjeve AMC-a i Lionsgatea da ubace više reklama u serijal i zbog toga skrate dvije minute te se protivio otpuštanju dva stalna člana glumačke postave kako bi uštedjeli na financijama. U intervjuu za New York Times, Weiner koji je bio i scenarist hit serijala 'Obitelj Soprano', izjavio je da bi dva glumca manje znatno osakatila serijal i napravila drugačiju atmosferu.

'Ne razumijem zašto uz toliki uspjeh serijala i dalje imaju potrebu za promjenama. Samo želim nastaviti raditi kao dosad, na način koji je meni poznat i to s istom ekipom', objasnio je.