RTL, ČETVRTAK, 22 SATA

HTZ dobiva novog člana žirija

29.03.2011 u 14:50

Bionic
Reading

Jedan od kandidata pete epizode 'HTZ-a', koja će se emitirati na RTL Televiziji 31. ožujka u 22 sata, legendarni je Mile Drmić, koji će dio vremena provesti u ulozi žirija

Mile na audicije dolazi svake godine, tako da mu je ovo treća zaredom, no za razliku od prethodna dva puta, ova audicija zasigurno će mu ostati u sjećanju. Osim što je zapjevao, Mile se toliko udomaćio da je postao i član žirija, ali i snimatelj, redatelj, ton majstor i još mnogo toga. A što je žiri odlučio na kraju Miline pjevačke izvedbe, ostat će misterij... ili ipak neće?

Za razliku od misterioznog ponašanja kad je Mile u pitanju, Tony, Ivana i Fox bili su manje zakopčani kada su svoje komentare trebali udijeliti mladom pjevaču koji je rock glazbu odlučio zamijeniti turbo-folkom!

Nisu štedjeli ni samoprozvanu 'Kim Verson', ali su isto tako ostali zatečeni kada se pred njima pojavio pjevač za kojeg su mislili da je Justin Bieber! Bilo je tu i pravih glumaca koji su čak pjevali i u mjuziklu 'Jalta, Jalta', a odlučili su se za HTZ ne bi li svoju karijeru malo zasladili i iskusili čari estrade.

Ni ova epizoda nje prošla a da predsjednik žirija nije iznenadio jednu kandidatkinju pozvonivši joj na vrata kuće i uručivši joj pozivnicu za ulazak među 100 najboljih. Kako je prošlo Tonyjevo iznenađenje, tko će odlučiti o Milinoj sudbini te koji su kandidati zaslužili prolazak među 100, pogledajte na RTL Televiziji 31. ožujka u 22 sata