TV BIG BROTHER KUĆA

Radašin i George obračunali se zbog Slavice

Nemeš nije obraćao pažnju na Marijaninu prisutnost pa je iskoristio trenutak da Bojanu mazi po leđima. Milan je priznao Tamari da mu se sviđa i da bi zbog nje postao lak muškarac

Napetost koja vlada među stanarima otkako im je Veliki brat rekao da će večeras netko biti izbačen iz kuće, nakratko je prekinuta izležavanjem u dvorištu.

Nemeš je svoju ležaljku velikodušno podijelio s Bojanom, dok je Nikola primio Marijanu koja je naknadno došla. Milan je cijelo vrijeme češkao Tamaru i nije ga bilo briga što je Nikola tu, a ni Nemeš nije obraćao pažnju na Marijaninu prisutnost pa je iskoristio trenutak da Bojanu mazi po leđima. Milan je priznao Tamari da mu se sviđa i da bi zbog nje postao lak muškarac.

vb4.emotion.rs/gallery/4743.html
Stanari uživaju u lijepom vremenu
Dok je Slavica spremala ručak, Radašin i George imali su obračun u dvorištu. Njih su dvojica, čini se, postali rivali te se bore za Slavičinu naklonost.

Pored toga što ne znaju za postojanje otpada i ukućana u njemu, stanovnici luksuzne kuće ni ne sanjaju da o mnogo čemu odlučuju upravo 'otpadnici'. U skladu s time, Veliki brat im je pustio snimku sinoćnje Burleske kako bi mu prenijeli svoje ocjene i dojmove. Otpadnici su bili impresionirani zalaganjem svojih susjeda, a najviše su hvalili Nemeša u ulozi pripovjedača i Bojaninu interpretaciju.

Veliki Brat im je dao i novi dnevni zadatak koji će utjecati na njihov budžet za sljedeći tjedan: moraju skupiti što više boca na kojima se nalazi znak za reciklažu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više