TV U EMISIJU UŽIVO

Stiže Duškova supruga iz Galibabinovaca

  • Autor: tportal.hr
  • 25.3.2011 15:10:57
  • 25.3.2011 13:34:24

U nedjeljnoj emisiji Big Brothera, koja će biti prikazana uživo u 20 sati na RTL Televiziji, kuću će napustiti jedan stanar, a gost showa bit će Duškova supruga Radojka

Ove nedjelje jedan će stanar napustiti kuću, bez šanse da ode na smetlište. Uz zbrojene glasove, koji su skupljeni tijekom tjedna, kada su gledatelji iz svih zemalja mogli glasati za svoje favorite, troje s najmanje glasova ovisit će o simpatijama svojih sustanara. Naime, oni će biti ti koji će odlučiti tko će od troje nominiranih na kraju napustiti kuću.

Ipak, najveće iznenađenje bit će Duškova supruga Radojka koja će doći iz Galibabinovca u nedjeljnu emisiju uživo na Košutnjaku. Radojka će Antoniji Blaće i Marijani Mičić komentirati novi Duškov izgled, njegov odnos sa Sorajom, ali i izjavu da mu se Soraja više ne sviđa te da sada simpatizira Milu.

Tko ove nedjelje napušta veselu Big Brother kuću, hoće li stanari uspjeti odraditi 'cirkuski' tjedni zadatak, jesu li stanari sa smetlišta otkriveni dok su krali hranu u glavnoj kući te što će sve imati za reći Duškova supruga Radojka, saznajte 27. ožujka u 20 sati na RTL Televiziji u trećoj emisiji uživo Big Brothera.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više