BIG BROTHER

Marijana i Nemeš u vrućim igricama pod plahtama

23.03.2011 u 14:30

Bionic
Reading

Nakon razuzdanog tuluma koji je Big Brother priredio stanarima, Marijana i Nemeš su se ljubili i mazili pod plahtama, a ujutro se pokajali

Svi stanari su poprilično popili za vrijeme tuluma te su otišli na spavanje, a Marijana je tražila Nemeša. U jednom trenutku

ušla je u spavaću sobu i probudila Nemeša poljupcem u usta. Nakon toga odlučila je otići iz sobe, ali se ubrzo vratila i ponovno ga poljubila, nakon čega su se počeli maziti.

Marijana i Nemeš u vrućim igricama pod plahtama

Marijana je prigovorila Nemešu da se on miče od nje kad god netko uđe u sobu, na što joj je objasnio da se miče najviše zbog nje, jer on nema nikoga koga bi povrijedio u vanjskom svijetu. U tom trenutku u sobu je ušla Bojana i legla pokraj Nemeša i Marijane, ali njima to nije smetalo pa su nastavili ljubavnu igru ispod pokrivača.

Za to vrijeme Mila se posvađala s Georgeom i rasplakala se. Kazala je da se osjeća odbačeno otkako je Soraja otišla, a Nikola i Tamara su je tješili. U isto vrijeme Big Brother je pozvao Georgea u Ispovjedaonicu i opomenuo ga jer je prijetio šakom Lesteru, na što se George ispričavao rekavši da je to Big Brother krivo protumačio.

Razmjenjivanje nježnosti između markantnog pjevača i vatrene Dalmatinke utjecalo je na njihovo raspoloženje. Nemeš je poprilično nervozan te to poprilično bezuspješno pokušava prikriti druženjem s Bojanom, koja se očito pomirila s time da se Nemešu više sviđa Marijana. Ona je pak poprilično tiha, stalno hoda po kući, a pokušala se zaokupiti pranjem rublja.