REALITY ROMANSA

Marijana žali što u 'Big Brother' nije ušla slobodna

23.03.2011 u 06:54

Bionic
Reading

Deveti dan u kući Velikog Brata donio je nove emotivne tenzije na relaciji Marijana – Nemeš te je vrckava Šibenčanka izjavila da joj je žao što se u show nije prijavila dok je bila slobodna

Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević poznatiji kao Nemeš ponovno su dobar dio dana proveli zajedno. Ovoga puta, umjesto nježna šaputanja, glasno su verbalizirali u kojem smjeru bi željeli da njihov odnos krene. Krevet je za 27-godišnju Šibenčanku i 22-godišnjeg Beograđanina postao pretijesan. Iako su se povukli u sobu s namjerom da odmore, nijedno u tome nije uspjelo.

'Pokušavam se sabrati, ja protiv prirode', rekla je Marijana Nemešu, požalivši se da ne može zaspati, ali i dodavši da su samo prijatelji. On se nakon toga okrenuo na drugu stranu. Lijepoj stanarki nije se svidio hladan prekid komunikacije, pa je Nemeša pitala zašto je okrenuo leđa bez pozdrava. U naletu iskrenosti kazao joj je da je želi. Dalmatinka je zaigrano zaključila da je život muka i da se za sve treba izboriti. Igru je prekinula otišavši u sobu za pušenje, gdje je kazala da joj je žao što se u show nije prijavila dok je bila slobodna.