SUPRUG MARIJANE ČVRLJAK

Poznajem je i znam da neće ništa napraviti

21.03.2011 u 20:10

Bionic
Reading

Suprug Marijane Čvrljak, Šibenčanke koja plijeni pozornost muških stanara Big Brother kuće, kazao je da supruzi vjeruje i da joj ništa ne zamjera

'Marijanu poznajem u dušu i znam da neće ništa napraviti. Razgovarali smo prije njezina odlaska. Ona je čvrsta, inteligentna i bistra osoba i baš je takvu volim', kazao je suprug Marijane Čvrljak.

'Kao prvo, ne gledam Big Brother, ali poneki isječak sam pogledao, kao i taj famozni ples. Dakle, prije svega, mi ne znamo po kakvim se scenarijima i prema kakvim uputama stanari moraju ponašati. Pa to je šou i treba im skandal da bi bilo gledanosti! Da su dosadni, sigurno forum ne bi pročitalo 50 tisuća, nego pet tisuća ljudi', kazao je Ivan Čvrljak

Njegova supruga Marijana od svih se djevojaka iz Big Brother kuće u petak navečer, pred kamerama, odlučila fizički zbližiti s muškarcem, Beograđaninom Nikolom Nemeševićem. Plavokosa Šibenčanka i Nemeš zaplesali su stiskavac i pritom si nešto šaputali.

'Marijanu poznajem u dušu i znam da neće ništa napraviti. Razgovarali smo prije njezina odlaska. Ona je čvrsta, inteligentna i bistra osoba i baš je takvu volim', kazao je suprug te dodao: 'I ja sam sinoć bio vani i, zamisli, razgovarao sam s curama. Čak sam mogao zaplesati stiskavac i znam da mi ne bi zamjerila. Isto to učinila je i Marijana. Velika stvar!'

Zatim se osvrnuo na prošlu sezonu hrvatskog Big Brothera u kojem je crnom ovcom često bila nazivana atraktivna Riječanka Rina Dehni.

'Ja je nisam mogao gledati na televiziji, ali sad kad malo bolje vidim stvari, što mi znamo kakva je ona zapravo. Njezina negativnost mogla je biti plod mašte Velikog Brata', objašnjava pomorac opravdavajući pritom sve postupke svoje nježnije polovice.

Ni ove godine, dok 27-godišnja Marijana ne napusti kuću na Košutnjaku, na tračeve se neće loviti.

'Komentare sa strane tek ponekad čitam. Čudim se da ljudi ne mogu razabrati stvarni život i šou program i da se tako lako zakvače. Od 24 sata snimanja dnevno, uvijek se može urediti 60 minuta pozitivnog ili negativnog. Što mislite, što je gledanije?' tvrdi moreplovac. Neopterećen glasinama, još će dva tjedna boraviti u Škotskoj, nakon čega će se po unaprijed određenom rasporedu vratiti doma, gdje ga čeka njihova dvogodišnja kći.

'Potpuno ću joj se posvetiti', kazao je Ivan Čvrljak.

Ples Marijane i Nemeša