TV BIG BROTHER

U kući Velikog brata frcale iskrice na sve strane

  • Autor: tportal.hr
  • 17.3.2011 9:46:32
  • 16.3.2011 23:02:40

U kući Velikog brata vlada harmonija, a druženje je sve intenzivnije. Ukućani pronalaze sebi slične, sklapaju se prijateljstva

Tako su Soraja i Slavica gotovo nerazdvojne i postale su prave prijateljice. Mila je konačno pronašla brata, a tu je ulogu prihvatio Lester. Ona svoju sreću pokazuje pjevajući, u čemu joj se pridružuje Soraja. Jedan dio ukućana popodne je iskoristilo za igru pantomime, dok su drugi pričali o svojim vezama.

Milan je prao suđe i razgovarao je s Nemešom te mu je rekao da mu čak ni pranje kupaone ne predstavlja problem. Ukućani u otpadu, kako bi Horvat rekao, kuliraju. Duško se navikao na novi dio kuće. U otpadu puno bolje spava, ali mu nedostaju muzika, Soraja i Lester.

Dražen se pridružio Džordžu u redovnom vježbanju i pritom mu se požalio da mu smeta dlakavost, rekavši da se linja dok se tušira. Milan je s Nikolom Maurovićem i Lesterom razgovarao najprije o prisutnosti kamera, da bi zatim završili razgovor na tipičan muški način, o nogometu. Bojana i Soraja zabavljale su se proučavajući zadatak i pravilnik Velikog brata, a usput su komentirale  ljubaznost ukućana, pretpostavljajući da je to zbog predstojećih nominacija.

Tijekom sinoćnje igre istina i izazov zaiskrilo je između Lestera i Slavice, i to nakon što je on komentirao njeno provokativno oblačenje. A osim što zna provocirati, Lester zna i masirati, a svoj je talent pokazao na Marijanu i Emi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više