TV DOK JE MAMA KOD VELIKOG BRATA

Suprug M. Čvrljak iz BB-a: Naša kći je na sigurnom

Zbog pet minuta slave i nagrade od 150 tisuća eura Marijana je na više od tri mjeseca ostavila svoju dvogodišnju kćer. Javna se paljba i pojačala kad se doznalo da je i Marijanin suprug, pomorac Ivan Čvrljak, također odsutan od kuće

Zagrepčanka sa šibenskom adresom Marijana Čvrljak u prva četiri dana boravka u kući Velikog Brata na beogradskom Košutnjaku nije izazvala nikakav skandal, ali jedna je od stanarki o kojoj javnost najviše bruji, i to u negativnom kontekstu.

Naime, potez atraktivne kućanice koja je zbog pet minuta slave i nagrade od 150 tisuća eura bila spremna na više od tri mjeseca ostaviti svoju dvogodišnju kćer osuđuju mnogi, a javna se paljba i pojačala kad se doznalo da je i Marijanin suprug, pomorac Ivan Čvrljak, odsutan od kuće te da trenutačno plovi morima oko Škotske. Pa kod koga je onda njihova kći, zapitali su se gledatelji i mediji. Budući da je Marijanina svekrva prekjučer negirala da je unuka s njom u Šibeniku, počeli smo potragu za trenutačnim skrbnicima djevojčice BB Marijane i brzo ih našli susretljivošću njezina supruga koji nam se javio putem Facebooka.

'Naša je kćer kod Marijanine sestre u Baškoj Vodi koja ima sina samo godinu starijeg od nje. Ona i suprug bave se turizmom pa su sad samo posvećeni djeci. Posve sam uvjeren da je moja kći na sigurnom i da je dobro zbrinuta jer da to nije bilo izvedivo, Marijana se nikad ne bi prijavila na Big Brother. S našom se djevojčicom nekoliko puta u danu čujem i vidim preko Skypea. Ja se vraćam kući za manje od tri tjedna pa ću se posve njoj posvetiti, kao i svaki put kad sam kod kuće', razriješio je 'misterij' Ivan Čvrljak.

To što njegova supruga spava u istom krevetu sa svim ostalim stanarima, među kojima je i šest muškaraca te što su zidovi kupaonice prozirni, Ivan nije želio komentirati, već je samo u šali dobacio: 'Samo mogu reći da mi ih je žao ako budu spremali fažol, jer toliko ljudi pod istim pokrivačem...'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više