POČEO BIG BROTHER

Čudnovati stanari, spojeni kreveti i smetlište

14.03.2011 u 10:59

Bionic
Reading

U uvodnoj emisiji Big Brothera saznali smo brojne promjene u pravilima igre koje bi trebale dodatno razigrati lepezu čudnovatih kandidata. Također, novčana nagrada povišena je na 150 tisuća eura, a kreveti su spojeni u vruću cjelinu

U nedjelju je u Beogradu predstavljanjem 16 kandidata, kuće, novih pravila i koječega drugoga počeo šesti Big Brother, prvi koji u kući okuplja stanare iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Uvodna emisija predstavljanja kandidata prošla je u standardnom tonu uz dinamičnu i duhovitu Antoniju Blaće i nešto diskretniju, na trenutke i zbunjenu Marijanu Mićić.

Na temelju uvodne emisije možemo zaključiti da će sezona biti opako dinamična. Hoće li biti seksa, skandala i ostaloga, ne znamo, no producenti su napravili sve što su mogli po tom pitanju. Spojili sve krevete u spavaćoj sobi, tako da će se stanari, htjeli-ne htjeli, stiskati preko noći.

Osim glavne kuće, postoji i prostor nalik smetlištu u kojemu su tri kandidata koji će s vremenom ući u glavnu kuću. U prostoru smetlišta je i stara buba koja je nova ispovjedaonica.

Najzanimljiviji dio uvodne emisije bilo je predstavljanje vrlo šarolikih kandidata. Pa krenimo… Prvi stanar koji je ušao u kuću je George Rkman (39) rođen je u Njemačkoj, a trenutačno živi u Newcastleu. George se najviše ponosi svojom djecom (šestero) koju ima s različitim ženama.

Drugi stanar, ujedno prva stanarka je 25-godišnja Bojana Stojković, rođena Beograđanka na privremenom radu u Užicama. Bojana je profesionalna odbojkašica koja je sportsku karijeru očito stavila na led zbog Big Brothera.

Treći stanar je prvi Hrvat, što potvrđuje i ime – Horvat Čagalj. Taj savršeno isfenirani (u kuću bi, inače, ponio fen) 33-godišnjak rođen je u Splitu, a živi u Londonu, kako je sam rekao, 'ludo, luđe, najluđe'. Nervira ga kad Zagrepčani govore fakat i mrak, a Srbi ekstra. Horvat je prvi koji je završio u smetlištu.

Četvrta stanarka Marijana Čvrljak (27) dolazi iz Šibenika. Udana je i ima kćer, a u Big Brother se prijavila jer joj nužno treba promjena.

Odmah nakon Marijane predstavljen je raspjevani Nikola Nemešević, zvani Nemeš, 22-godišnji Beograđanin, kojemu je uzor Rambo Amadeus. Pokušat će kroz Big Brother gledateljima, osim šarma, prodati i svoju glazbu.

Šesti stanar Duško Bogdanović 'dobre duše', kako ga opisuje supruga te velikih apetita prema lijepim ženama koje nisu njegova supruga, ima 55 godina, a dolazi iz sela živopisna imena Galibabinac.

S Duškom stigla je 24-godišnja Soraja Vučeljić rođena u Hrvatskoj, nastanjena u Beogradu. Visoka Soraja bavi se manekenstvom i sigurno nije sponzoruša, kako je rekla.

Ulazak u kuću 21-godišnja Zagrepčanka Mila Tokić zaradila je u trkaćem dvoboju s Draganom Strahinjić. Mila se udala sa 16 godina te ima petogodišnju kćer. Mlada supruga i majka Mila ne brine brigu oko vjernosti. 'Nikad nisam prevarila muža, osim kad je trebalo', rekla je mrtva hladna.

Što se tiče Dragane, ima 27 godina i iz Sarajeva je, a gubitkom u dvoboju pridružila se, nemalo iznenađena, Horvatu u smetlištu.

Nikola Maurović (21) rođen je u Njemačkoj, a živi u Zaprešiću. Mladi je ekonomist i sluša narodnu glazbu, a Slavica Đulejić 43-godišnja Smederevka, majka četvero djece i taksistica.


Nirmal Kukić
ima 25 godina i dolazi iz sela Živinjice u Bosni i Hercegovini. U Beogradu studira kriminalistiku, a ima i medalju (nismo uhvatili iz čega, no nije ni bitno). Kako je sam objasnio, u tomu nečemu nije bio među prvih tri, nego su ih podijelili svim sudionicima. Nirmal je treći član smetlišta.

Među stanarima našle su se i dvije osobe niska rasta, Milan Grahovac i Ema Šuker. Milan je borac za ljudska prava, studira pravo, a 2009. je na svjetskom prvenstvu osoba patuljastog rasta postao prvak svijeta na 50 metara slobodno. Ema Šuker također je sportašica koja samu sebe opisuje sitnom, ali dinamitnom. Ema je dizačica utega, a voli plesati i mrdati bokovima, a dečko joj mora biti visok 170 centimetara.

Posljednja dva stanara koja su ušla u kuću su Dražen Bogdan i Nikola Nasteski. Dražen (48) dolazi iz Zeline i opisao se 'čovjekom iz naroda, takozvanim seljakom'. Šef je vatrogasne službe u jednom zagrebačkom kazalištu, bavi se uzgojem pasa, a probleme rješava pravim zelinskim gemištom.

Mišićavi Nikola Nasteski (20) stiže iz Makedonije. Studira na fakultetu za turizam i biznis, a radi kao model i menadžer po makedonskim klubovima. Ranije se bavio striptizom, što njegova cura nije znala. Kako je bilo, rekao je sam: 'Lizale su me po cijelom tijelu.'

Šarolika ekipa borit će se za nagradni fond koji je uvećan sa 100 tisuća na 150 tisuća eura, a već sutra će morati izbaciti jednog od stanara. Počelo je, počelo – opako.