'ZVIJEZDE PJEVAJU' OD 19. OŽUJKA

Nataša Janjić kreće u pjevačke vode

10.03.2011 u 11:30

Bionic
Reading

U subotu 19. ožujka počinje peta sezona HTV-ovog glazbenog showa 'Zvijezde pjevaju' u kojem će nastupiti Melita Hrengek, Mirta Šurjak, Zuhra, Mario Petreković, Marija Borić, Nataša Janjić, Dušan Bučan i Robert Sever

I u petoj sezoni showa Zvijezde pjevaju moći ćemo uživati u raspjevanim zvijezdama po staroj dobroj – red novinara, red glumaca, red poznatih faca.

HTV-ove boje branit će Melita Hrengek u paru s Giulianom Đanićem i Mirta Šurjak, čiji će partner biti Alen Nižetić, a u stopu ih prate komičari Zlatan Zuhrić Zuhra u paru s Jelenom Radan i Mario Petreković, koga će raspjevavati Ivana Kindl.

Glumačke boje branit će Marija Borić uz snažnu glasovnu podršku Ervina Baučića, Nataša Janjić u paru s Markom Toljom i Dušan Bučan u društvu Renate Sabljak. Dizajnerski štih ovoj sezoni dat će Robert Sever uz raspjevano mentorstvo Marije Husar

U žiriju će sjediti Rajko Dujmić, Ksenija Erker, Vanna i stroga povratnica Martina Tomčić

U novoj sezoni nas očekuju i nova pravila ispadanja koja će biti ista kao i zadnjoj sezoni Plesa sa zvijezdama: dva para s najmanjim brojem bodova ponovno će pjevati. Nakon toga će žiri odlučiti koji par ide dalje, a koji – ispada iz natjecanja.

'Pored spomenutih noviteta naglasio bih još kako su za glasanje tijekom tjedna broj poziva s jednog broja limitiran na 50, dok su tijekom emisije linije potpuno otvorene,' kazao je urednik redakcije Kontakt emisija, Mario Sedmak, dodavši kako se nada da će i ova sezona omiljenog showa biti gledateljima zanimljiva kao i prethodne.

'U prvoj sezoni imali smo prosječnu gledanost 15%, a zatim redom 16%, 18% i prošle godine 16%. Nadam se da ćemo i ove sezone biti toliko zanimljivi gledateljima', kazao je Sedmak nakon čijih uvodnih riječi su se medijima predstavili i sami sudionici.

'Sretna sam kao malo dijete! Jedino se nadam da ću u emisijama imati manju tremu nego sada', priznala je Nataša Janjić, dok je Mario Petreković otkrio da već neko vrijeme ozbiljno vježba s mentoricom Ivanom Kindl.

'Toliko vježbamo da sam se preselio kod svoje mentorice, tako da sada zajedno živimo Ivana, njen dečko i ja. Divni ljudi', kazao je Petreković.

'Drago mi je da je netko u meni prepoznao pjevački talent', rekla je HRT-ova Mirta Šurjak našalivši se i kako je sada još rano govoriti o finalu.

Dušan Bučan se zahvalio mentorici Renati Sabljak na strpljenju, dok je Melita Hrengek priznala kako je niz korisnih savjeta dobila od kolega – Davora Meštrovića i Katje Kušec.

'Sretna sam i zahvalna HRT-u što su me pozvali i omogućili mi sudjelovanje u mojoj omiljenoj televizijskoj emisiji, dodala je Melita Hrengek.

'Nisam od ispraznih pohvala, ali glazbenici i bend su zaista izvan gabarita, kazao je Ervin Baučić, misleći pritom na interni bend poznat i pod imenom 'Zvijezde sviraju', dok je Jelena Radan dodala da su oni jedan od razloga zašto je s veseljem prihvatila sudjelovati u showu.