OPERACIJA U TIJEKU

Devet natjecatelja 'Operacije trijumf' u utrci za Moskvu

02.03.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Pobjeda Igora Cukrova na ovogodišnjoj Dori povećala je popularnost i potražnju i za ostalim sudionicima 'Operacije trijumf', koji se također natječu ili su se natjecali za pjesmu Eurovizije

Tako je, osim Cukrova koji je pobijedio zahvaljujući Huljićevu balkanskom mariachi hitu 'Lijepa Tena', iz 'Operacije trijumf' još čak devet sudionika u utrci za odlazak u Moskvu. Osim Cukrova na Dori je sudjelovala Ana Bebić, i to s vrlo atraktivnim nastupom i pjesmom koja bi, po svemu sudeći, mogla zaživjeti izvan Dore.

U Makedoniji se za odlazak u Moskvu natjecao Aleksandar Belov, no on je osvojio tek osmo mjesto. Najviše natjecatelja iz 'Operacije trijumf' tek se treba dokazati, i to na Beoviziji, odnosno srpskom natjecanju za pjesmu Eurovizije koje će se održati 7. i 8. ožujka.

Tako će duet izvesti Milica Majstorović Danijel Pavlović Sonja Bakić će sama zapjevati pjesmu 'Ništa novo', a sudjelovat će i boy bend OT koji je već izazvao polemike širom Srbije zbog nejasnog sudjelovanja Tončija Huljića (navodno pod pseudonimom E. Owen) u nastanku njihove pjesme 'Blagoslov za kraj', a u kojem će nastupiti Nikola Sarić Sajko Đorđe Gogov, Nikola Paunović i Vukašin Brajić. Nema sumnje da se prvo izdanje showa 'Operacija trijumf' pokazalo kao najbolja odskočna daska za mlade talente.